0745 - 199 - 938

Despre noi

Despre Cofetăria Sweet Moments

ÎȚI MULȚUMIM PENTRU ÎNCREDERE

Când vorbim despre Sweet Moments, vorbim în primul rând de pasiune. Pentru că de la pasiune a început totul….

Sweet Moments s-a născut din dorința de a aduce un nou standard de calitate în domeniul cofetăriei și de a le reda clienților încrederea că există și prăjituri cu gust și aromă, de care nu poți să te mai saturi!

Produsele noastre se recomandă de la sine prin calitatea materiilor prime folosite, grija fabricării lor și gustul excepțional. Ciocolata Callebaut, cea mai bună ciocolată belgiană, se regăsește în preparatele Sweet Moments, folosim doar frișcă naturală, unt, iar atenția pentru alegerea celor mai calitative produse pentru materia primă este prioritatea noastră. Nu folosim adaosuri sintetice, de aceea fabricăm prăjituri în serii limitate, pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura din plin de aroma și prospețimea lor!

Activând în domeniul ospitalității, grija noastră este de a aduce bucurie și plăcere culinară pentru dumneavoastră, clienții noștri, prin produse excepționale. În laboratorul nostru vei găsi rețete proprii și o echipă plină de entuziasm pentru a vă crea un eveniment excepțional și o experiență unică a bunului gust. Încearcă!

Îți oferim o gamă variată a produselor de cofetărie, la un standard ridicat.

Alege să creezi candy bar-ul de nuntă sau botez cu Sweet Moments! Avem clienți % încântați de serviciile oferite de Sweet Moments la evenimentele de candy bar!

Alina Raducan, Pastry Chef