Not found

Termeni și Condiții

 


Echipa Sweet Moments își rezervă dreptul de a verifica telefonic corectitudinea datelor oferite de client pentru comandă și livrare.

Greutatea solicitată poate varia între 5% și 10% iar aceasta se consideră acceptată.

Livrarea se face în aproximativ 2 ore lucrătoare, iar în cazul comenzilor speciale, poate atinge aproximativ 24, 48 și respectiv 72 ore în funcție de categoria produsului/produselor.

În cazul zilelor foarte aglomerate sau în cazul în care condițiile meteo/trafic îngreunează livrarea la timp a comenzii, Echipa Sweet Moments își rezervă dreptul de a modifica termenul de livrare, cu înștiințarea clientului.

Produsele noastre sunt preparate respectând toate condițiile igienico-sanitare impuse de lege.

Toate elemente regăsite în site (grafică, imagini, texte, baze de date) aparțin în exclusivitate SC Sweet Moments Candy Bar SRL-D, deținătorul și operatorul site-ului www.sweetmoments.ro. Folosirea fără acord a celor enumerate mai sus se pedepsește conform legii.

www.sweetmoments.ro nu își asumă nicio răspundere pentru pierderi de date, comenzi care nu sunt onorate sau nu ajung la termenul stabilit din cauze care nu sunt sub controlul Sweet Moments.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați la:

 

Cum Comand

Produsele Sweet Moments pot fi comandate din cofetăria noastră atât online, cât și telefonic.

De asemenea, te așteptăm de Luni până Vineri în intervalul orar 10:00-18:00 la o degustare a produselor noastre, pentru a primi consultanță în organizarea evenimetului din partea Cake designer-ului nostru sau pentru comenzi plasate direct în cofetăria noastră: Aleea Emil Racoviţă 25, Sector 4, București.

Ne poți contacta la numărul de telefon 0745-199-938 și în cel mai scurt timp posibil, vei intra în contact cu un operator și comanda ta va fi preluată de echipa Sweet Moments.

Comanda pe site nu a fost nicând mai simplă! Alege produsele dorite sau personalizate, accesează butonul de comandă sau finalizare comandă și vei fi direcționat către One-Page Checkout-ul nostru.

 

Plata

Produsele Cofetăriei Sweet Moments se pot achita astfel:

 • Ramburs, la livrare – poți achita comanda atunci când ajunge la tine.
 • Online cu card bancar – utilizăm sistemul de plăți EuPlătesc.ro: cel mai bun și sigur în acest domeniu.
 • Transfer bancar (pentru pesoane juridice) IBAN:RO44BACX0000001181761001 – aceasta se va face conform facturii primite prin e-mail. Comanda va fi procesată imediat ce vom avea confirmarea plății.

 

Livrare

Echipa Sweet Moments își rezervă dreptul de a verifica telefonic corectitudinea datelor oferite de client pentru comandă și livrare.

Pentru a intra în posesia produselor dorite, Cofetăria Sweet Moments îți pune la dispoziție următoarele variante:

 • Pentru comenzile până în suma de 70RON, produsele se ridică exclusiv din cofetăria noastră: Aleea Emil Racoviţă 25, Sector 4, București.
  • Intervalul I – Comenzile cu suma între 70 – 94.99 RON
   Cost transport Sector 4 – 20 RON
   Cost transport Sectoarele 1,2,3,5,6 – 25 RON
   Cost transport Ilfov : 35 RON
   Intervalul II – Comenzile cu suma între 95 – 119.99 RON
   Cost transport Sector 4- 10 RON
   Cost transport Sectoarele 1,2,3,5,6 – 15 RON
   Cost transport Ilfov : 30 RON
  • Toate comenzile peste 120 RON au transport GRATUIT în București și Ilfov.

 

Cofetăria Sweet Moments nu acceptă retur din momentul în care produsele se ridică sau sunt livrate.

 

Notă: Sweet Moments livrează cu transport frigorific autorizat! Toate produsele sunt proaspete, acestea fiind produse la primirea comenzii.

 

Livrare și ridicare

 

Notă: În cazul zilelor foarte aglomerate sau în cazul în care condițiile meteo/trafic îngreunează livrarea la timp a comenzii, Echipa Sweet Moments își rezervă dreptul de a modifica termenul de livrare, cu înștiințarea clientului.

Punctele mele
0