Cofetărie artizanală

Cozonaci

Ofertele lunii

Cele mai vândute:

Recomandări

Torturi

Platouri

Prăjituri

Candy Bar

Torturi

Platouri

Prăjituri

CandyBar

Cifrele Noastre

CLIENȚI
FERICIȚI

+50,000

LIVRĂRI
SĂPTĂMÂNALE

+200

PREZENȚĂ LA
EVENIMENTE

+10,000

REȚETE
UNICE

+100

Rulează videoul

De Ce Cofetăria Sweet Moments?

Despre noi & BENEFICIILE NOASTRE

Cofetăria Sweet Moments s-a născut din dorința de a aduce un nou standard de calitate în domeniul cofetăriei și de a le reda clienților încrederea că există și prăjituri naturale cu gust, de care nu te mai poți sătura!

Produsele noastre se recomandă prin calitatea materiilor prime folosite, grija fabricării lor și gustul excepțional. Ciocolata Callebaut, cea mai bună ciocolată belgiană, se regăsește în aproape toate preparatele Sweet Moments. Având laborator propriu,  folosim doar ingrediente naturale, fără adaosuri sintetice, iar atenția pentru alegerea celor mai calitative produse pentru materia prima este prioritatea noastră numărul 1.

TRANSPORT FRIGORIFIC

Asigurăm transport frigorific autorizat cu furgonetă proprie. Transportul este gratuit la comenzile mai mari de 150 lei!

ASIGURAREA CALITĂȚII

Desertul tău este creat exclusiv în laboratorul nostru propriu și livrat în cele mai bune condiții cu mașinile noastre frigorifice.

PUNCTE DE LOIALITATE

Fiecare comandă online îți aduce puncte și beneficii pe care le poți valorifica în reduceri sau vouchere cadou.

PERSONALIZARE PRODUSE

Punem la dispoziția clienților noștri posibilitatea de a personaliza platoul sau tortul dorit, după gust sau preferințe.

Cofetăria Sweet Moments

ÎȚI MULȚUMIM PENTRU ÎNCREDERE

Pentru acasă, pentru drum sau de drag! Astfel se pot defini, nu mereu la fel, momentele dulci pe care fiecare ar trebui și trebuie să le avem în viața noastră sub toate formele. Uneori, aceste “forme” capătă consistența ciocolatei fine scursă, ca un poem, pe un tort, ori o prăjitură, ori farmecul strălucirii arămii a caramelului, sau visul ascuns copilărește într-un bol cu frișcă.

Alina Raducan, Pastry Chef

Ce spun clienții?

Apariții Media și Presă